Kunstacademie briseSuave

 In Januari 2017 start er weer een kunstgroep. Deze kunstgroep wordt gegeven door opleidingscentrum Brise Suave onder leiding van Egbert Jonkers (Master in Fine Arts) en Tessel de Jong (Creatieve Therapie). De kunstgroep wordt een opleidingsgroep waarin je aan de hand van het bespreken en onderlinge discussie je (amateur-) kunstenaarschap tot bloei brengt. “Naast het bespreken van de werkzaamheden leggen we ook een belangrijke theoretische basis op grond waarvan de deelnemer kritisch naar zijn/haar eigen werk kan kijken en zijn/haar ontwikkelingen onder de loep kan nemen.
De theorie zal verschillende onderdelen omvatten zoals kunstbeschouwing, -filosofie en -geschiedenis. Deze kunstgroep is uniek omdat er gefocust wordt op de ontwikkeling van jouw persoonlijke interesses en je leert hoe je dit zo goed mogelijk in je werk naar voren kunt laten komen.” 
 
Voorafgaand aan de kunstgroep is er een kennismakingsdag. Deze zal op 7 januari 2017 van 14.00 tot 17.00 plaats vinden. Tijdens deze bijeenkomst kun je kennis maken met de manier van werken en kan Brise Suave contact maken met mogelijke deelnemers.
Door met elkaar in gesprek te gaan en aan te geven wat je van de kunstgroep hoopt te leren wordt het curriculum afgestemd op ieders individuele behoeften.
 
Daarnaast wordt er op deze middag onder andere het werk van kunstenares Louise Bourgeois besproken tijdens een korte lezing. Alle geïnteresseerden zijn welkom.
 
De kunstgroep start op zaterdag 21 januari 2017 en zal eens per maand plaats vinden. De bijeenkomsten zijn van 10.00 tot 16.00 of 17.00, dit is afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers. De data zijn te vinden op www.kunst-academie.nl.
 
Voor meer informatie over opleidingscentrum Brise Suave kunt u ook terecht op www.brisesuave.com 

Reactie toevoegen