Nieuwspagina MiddenGroningen

Ralph de Jongh opent bluesseizoen

Zaterdag 29 september gaat in dorpshuis Nooitgedacht het bluesseizoen weer van start.Deze keer wordt de aftrap verricht door niemand minder dan Ralph de Jongh. Ralph de Jongh speelt sinds 1990 gitaar en zingt en schrijft eigen nummers.  Hij werd in 2004 ontdekt door Harry Muskee van Cuby and the Blizzards die hem uitnodigde als zijn voorprogramma van 2006 tot 2008, ook speelde hij in 2007 in het voorprogramma van Normaal en in 2001 in het voorprogramma van Peter Green.

RALPH DE JONGH OPENT HET BLUESSEIZOEN IN TRIPSCOMPAGNIE

Komend weekend modelspoorfestijn

Evenals voorgaande jaren organiseert het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum in het laatste weekend van september weer een modelspoorweekend. Een aantal zeer interessante modelbanen is dit weekend aanwezig in het stationsgebouw van Zuidbroek. Zo ook ‘Oostmahorn’, van bouwer Theo Maris. Een baan van 540 x 150 cm die begin dit jaar voor het eerst publiekelijk te zien was. Het was de bedoeling dat Oostmahorn het laatste station aan de lijn vanuit Dokkum zou zijn maar zover is het niet gekomen. Het station is nooit gebouwd. Maar nu wel in model.
Komend weekend modelspoorfestijn in en rond het station Zuidbroek

Warm welkom voor Mega Piraten Festijn

NOORDBROEK – “Eigenlijk is er maar één conclusie mogelijk: het is een fantastisch feest en volgend jaar willen we hier graag terugkomen.” Eddie Mensink, organisator van het Mega Piraten Festijn in Noordbroek, ziet dat het goed is. Het publiek heeft er zin in; de tap draait overuren en het is feest in de tent. Wie er op het podium staat, maakt zaterdagavond nauwelijks wat uit. Als het deuntje maar bekend is, als het publiek maar kan meezingen. Verbroedering alom. En het weer gedraagt zich prima.

Kinderboekenweekspektakel in het Kielzog

Op zaterdag 6 oktober organiseren  Kielzog Theater en de Bibliotheek het Kinderboekenweekspektakel in Hoogezand. Het spektakel bestaat uit de theatervoorstelling Dobbe en de Draak en workshops op het gebied van muziek, techniek en handvaardigheid. Alles staat in teken van vriendschap.  Dit is namelijk het thema van de Kinderboekenweek en de reden waarom het groot feest is in Het Kielzog. Kom erbij!
 
Theater en workshops

Whisky Deal Dagen bij Mitra Hoogezand

Donderdag 27 september starten de Whisky Deal Dagen bij Mitra Drankencentrum Vogel aan de Hoofdstraat 256 te Hoogezand.
Tijdens deze 3 dagen geldt op alle  Malt Whisky’s 15% korting. Daarnaast op Loch Lomond Original Single Malt en Finlaggan Original Peaty Malt maar liefst € 8,- korting. Ontdek ons ruime assortiment en profiteer 3 dagen van deze aantrekkelijke korting. De actie start op donderdag 27 september en loopt t/m zaterdag 29 september.

Ga mee op ontdekkingsreis

Pagina's