Regio

Wij willen morgen resultaten zien!

De Groninger VVD Statenfractie wil dat de Groninger bestuurders morgen met Minister Wiebes spijkers met koppen slaan over de aanpak van de versterking. Woordvoerder Mirjam Wulfse: “Wij zijn er helemaal klaar mee. In september en oktober vorig jaar heeft de regio samen met de Minister overeenstemming bereikt over de aanpak van de versterking. Er ligt een advies van de Mijnraad en de bestuurders hebben naar aanleiding daarvan samen afspraken gemaakt. Vorig jaar is op verzoek van de regio het hele systeem op de kop gezet. Dat betekende op een heleboel fronten opnieuw beginnen.

Hoe willen we de wereld indelen.

De verkiezingskoorts is weer begonnen. Zeer binnenkort zijn er weer verkiezingen voor de Provinciale Staten en voor het Europees Parlement. In deze verkiezingsstrijd trachten politici ons te bewegen op de kandidaten van hun partij te stemmen door maatschappelijke tegenstellingen aan te wakkeren. Dat gebeurt door veel aandacht te vragen voor bijzaken.

Groot camper event in Veendam

Tijdens het Hemelvaartweekend organiseert de camperplaats in Veendam een groot evenement. Het doel van dit evenement is gezellig samen zijn, het onder de aandacht brengen van kamperen in Nederland, het promoten van de omgeving, park Borgerswold en de Gemeente Veendam. De camperplaats in Veendam bestaat al sinds 2001 en is vanaf het begin een bekende uitvalsbasis voor vele camperaars. Veel komen zeer geregeld terug en zijn inmiddels ambassadeurs geworden van de camperplaats.

Pagina's