Regio

Digi Sterker

Dit is een bijeenkomst van Netwerkcafé Veendam: Van en Voor Werkzoekenden. 24 April 2018 a.s. Aanvang 10.00 uur in de Dukdalf 2.0 De Reede 1.
Het thema: Digi Sterker wordt gepresenteerd door een gastspreekster, nieuwsgierig kom dan het Netwerkcafé bijwonen. Wij heten iedereen van harte welkom, onder het genot van een gratis kop koffie/thee is er volop gelegenheid om met elkaar te netwerken. Tevens kunt u uw bezoek als sollicitatie activiteit op uw werkmap invullen van het UWV.

Wie regelt mijn uitvaart en erfenis?

Naar aanleiding van de vele vragen die ons zijn gesteld op de Uitvaartinformatiemarkt van zaterdag 14 april 2018 in het Dorpshuis te Zuidwending, geven wij hieronder nader uitleg over het benoemen van een executeur en erfenisafwikkelaar. Wat kan een executeur allemaal regelen? Is een executeur altijd bereikbaar? Kan ik een executeur via een briefje aanstellen?

60 Jaar een kapsalon aan de Middenweg

Veendam - In de maand april viert het team van Kapsalon Marcel haar 60-jarige jubileum!! Een geweldig mooie periode waarin twee generaties elkaar opvolgden van kapper A. Stel naar Marcel & Sandra Veen. In april 1958 opende Kapper A. Stel de deuren van de herenkapsalon aan de Middenweg. Dat is volgende maand alweer 60 jaar geleden en nog steeds wordt er vol op geknipt en geschoren in hetzelfde gezellige authentieke pand aan de Middenweg in Veendam.

Pagina's