Vliegveld service en meer

Deze maand bestaat Taxi Midden-Groningen 1 jaar! "Dat willen wij uiteraard samen met onze klanten vieren", laat eigenaar Martijn de Vente weten. "In november en december krijgt u als lezer 10% korting op de reguliere ritprijs. Wanneer u contact met ons opneemt om uw rit te bespreken, geeft u dan aan dat u van deze actie gebruik wilt maken."
Taxi Midden-Groningen biedt allerlei soorten diensten aan zoals regulier taxivervoer, scherp geprijsde vliegveldservice en ook zakelijk vervoer. "Door een samenwerking met een aantal andere collega's, kunnen wij ook grotere groepen mensen vervoeren", vertelt De Vente.

Vliegveld service en meer

Wilt u met een taxi naar een luchthaven gebracht worden, dan kunt u gebruik maken van de vliegveldservice. U wordt nooit gecombineerd met andere klanten, waardoor u niet onnodig hoeft te wachten op andere passagiers. "Wij begrijpen dat u na een (lange) vliegreis zo snel mogelijk naar huis gebracht wilt worden. Heeft u als bedrijf een taxi nodig voor uw klanten en/of uw personeel? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Of heeft u met regelmaat vervoer nodig? Neemt u dan contact met ons op voor een passende en vrijblijvende offerte."

Reactie toevoegen