Judo Ryu op BVHS-toernooi

Afgelopen zaterdag werd er in Hoogezand weer lekker gejudood door de judoka’s van Judo Ryu Muntendam. Hoewel er geen eerste prijzen werden gehaald was trainer en coach Elwin Johannes uiterst tevreden over het resultaat. Milan de Klein pakte winst op 2 judoka's waar hij het de laatste tijd moeilijk tegen had. Ook werd de rest, op de finale partij na gewonnen. Een keurige 2e plaats.

Judo Ryu op BVHS-toernooi

Ook Morten Geertsema wist verrassend, maar met overmacht van 2 judoka's te winnen waar nog niet eerder van gewonnen was. Dit leverde uiteindelijk een mooie 3e plek op. Zeker een verrassing aangezien de rest veel meer traint en meer wedstrijdervaring hebben.
Mike Verkleij wist evenals Morten een 3e plaats te halen.
Niek Wolfs wist zich ook door te knokken naar de finales. Hier werd het een onderonsje tussen 3 bevriende clubs die samen trainen in muntendam. Ook hier werd een 3e plaats behaald.
Voor Kasper Kamping was het allemaal net iets te zwaar. Hij knokte goed tegen de Veel hogere tegenstanders. Op vechtlust kwam het niet aan, helaas werden al zijn aanvallen overgenomen.  Helaas geen prijs, wel goed gevochten.

Reactie toevoegen