Menterwolde

SPAR Noordbroek GROEIT

Inmiddels al bijna 6 jaar geleden kwamen ondernemersechtpaar Martin en Maya Kroon naar Noordbroek om hun Spar winkel te openen. Na een moeizame eerste jaar, zijn de ex-Pekelder en zijn vrouw de afgelopen jaren gegroeid én hebben een steeds steviger positie verworven in het dorp. Martin verteld: “Naast het exploiteren van een supermarkt, willen wij ook dat de leefbaarheid in ons prachtig dorp gehandhaaft blijft. Daar zetten wij, ons team en vele collega ondernemers uit het dorp zich dagelijks hard voor in.  
SPAR Noordbroek GROEIT

Knalgekke DISCO in Muntendam!

Muntendam - Vrijdagavond 20 april a.s. wordt er door de Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam weer een DISCO georganiseerd in het M.F.C. ’de Menterne’ te Muntendam. De aanvang is 19.00 u. Ook is er vette DISCO muziek wat verzorgd wordt door onze eigen DJ’s van de JWG. De DISCO is bedoeld voor de basisschooljeugd en de entree is weer een kleine bijdrage inclusief een glaasje fris. Neem je portemonnee mee want er staat weer een overheerlijke snoepkraam en je kunt iets te drinken kopen. Maar laat waardevolle dingen thuis anders kun je die zo maar kwijt raken.

Noordelijke Kwekerijdagen

Meeden - Op zaterdag 21 en zondag 22 april barst voor tuinliefhebbers het voorjaar ècht los. Dan vinden bij Tuingoed Foltz in het Groningse Meeden de Noordelijke Kwekerijdagen plaats, de grootste gespecialiseerde plantenmarkt van Noord-Nederland.   
Ongeveer 40 geselecteerde deelnemers uit Nederland, België en Duitsland - kwekers, ontwerpers, kunste- naars en andere tuinspecialisten – presenteren op het terrein van Foltz alle ingrediënten voor een prachtig tuinjaar.

Pagina's