Menterwolde

Haloween JWG een groot griezelfeest!

Afgelopen vrijdagavond 19 oktober jl. werd er door de Stichting Jeugdwerkgroep een HALOWEEN-DISCO georganiseerd in de kelder van dorpshuis het MFC de 'Menterne' te Muntendam. Zoals altijd werd deze speciale disco  gehouden voor de basisschooljeugd uit Muntendam en het was een drukte van jewelste. Meer dan 100 kinderen hadden zich verkleed als griezels, heksen en zombies.

Haloween JWG een groot griezelfeest!

Nieuwe MFA voor Meeden

Het college van de gemeente Midden-Groningen heeft besloten de gemeenteraad voor te stellen een nieuw multifunctionele accommodatie (MFA) in Meeden te bouwen, waarin naast de nieuwe dorpsschool (CBS Sjaloomschool en OBS De Mieden) ook het dorpshuis en de gymzaal worden gehuisvest. Het voorstel is het resultaat van overleg tussen VCO Midden- en Oost- Groningen, Scholengroep OPRON, Stichting Dorpshuis Meeden, Dorpsraadcorporatie, Groninger Huis, BCN en de gemeente Midden-Groningen.

Vruchtbomen- en Snoeidagen bij Foltz

Op 27 en 28 oktober draait het bij Tuingoed Foltz in Meeden allemaal om vruchtbomen, kleinfruit en de inrichting van tuin en erf. Tijdens de jaarlijkse Vruchtbomen- en Snoeidagen presenteert de Groningse kwekerij een grote collectie vruchtbomen en kleinfruit, waaronder veel oude appel-, peer- en pruimrassen en minder bekende soorten als kwee, Nashi-peer en mispel..
Vruchtbomen- en Snoeidagen bij Foltz

Pagina's