Menterwolde

Mega Piraten Festijn terug naar Noordbroek

NOORDBROEK – Het Mega Piraten Festijn keert op zaterdag 21 september terug naar Noordbroek. Vorig jaar had de reizende festivalkaravaan voor het eerst een halte in het Groningse dorp. Natuurlijk zijn diverse bekende Nederlandstalige artiesten van de partij. Van Gerard Joling tot de Dutch Boys, van Jannes tot Mooi Wark, van Frans Bauer tot Jan Keizer & Anny Schilder. Het team van social mediafenomeen Poar Neem’n krijgt een eigen podium. De voorverkoop is al begonnen. Al de helft van de kaarten is verkocht.

Buitengewoon in Zuidbroek

Ellen Horneman en Laurens Gelling bieden in de Protestantse Gemeente te Zuidbroek een Zondag anders aan met als thema Buitengewoon. Met zang, gitaarspel, verhalen voor jong en oud willen ze de mensen een fijne zinvolle zondagmorgen bezorgen in de Kerkhörn in Zuidbroek. We beginnen om half tien en na die tijd is er koffie!! Het is voor jong en oud en iedereen is van harte welkom!

NNTTM op Dag van het Park

Komende zondag, 30 juni, is het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum te gast bij de Dag van het Park. Dit is een middag vol ontspanning en plezier in het Gorechtpark in Hoogezand. Sportieve activiteiten, optredens, workshops, kennis maken met en kijken naar: er is van alles te doen.
Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum is gevestigd in een uniek stationsgebouw met een uniek museum over de historie van treinen, trams en de spoorwegen in Noord-Nederland. Stap jij als vrijwilliger op deze trein?
U bent vanaf 13.00 uur welkom in het Gorechtpark. De toegang is gratis.

Noordbroekster Nederlands kampioen

Afgelopen weekend is de 8-jarige Noordbroekster, Charlotte Doddema, Nederlands Kampioen geworden tijdens de NK BMX fietscross in het Noord-Brabantse Berlicum. In de klasse meisjes 8-9 jaar won de Noordbroekster, lid van De Fivelcrossers uit Appingedam, al haar 3 manches en uiteindelijke de finale.
Noordbroekster Charlotte Doddema Nederlands kampioen

De finale is te bekijken op YouTube: https://youtu.be/Bv5T6iB2VAI.

Pagina's