Spooktocht in Borgerswold

Zaterdag 29 oktober as. is het zover! De ondernemers in Borgerswold slaan de handen ineen en gaan een Spooktocht organiseren. Onder de naam “Park Borgerswold” zijn de diverse ondernemers in het mooie recreatiepark een samenwerking aangegaan om meer activiteiten te ontplooien.
De eerste activiteit die wordt opgepakt is dus een spooktocht. Het zal een spannend en gezellige avond worden. De tocht duurt naar verwachting 2 uur. De start van de spokentocht is vanaf 19.00u in de Borgerswoldhoeve en men gaat in groepen door het park. Na afloop is er een Halloween afterparty in de Borgerswoldhoeve. Er zijn kosten aan verbonden. De tocht is geschikt voor mensen met stalen zenuwen en minstens 18 jaar. Reserveren is aan te raden, aangezien we maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar hebben.
Daarnaast zullen de ondernemers aanwezig zijn op de Bedrijvencontactdagen in Martiniplaza te Groningen op 8 en 9 november as. Op de beurs wil men zich presenteren en de ongekende mogelijkheden onder de aandacht brengen van de diverse bezoekers. De combinatie van activiteiten die worden aangeboden in het park zijn uniek in de regio.

Voor 2017 wil men nog meer gaan samenwerken en meerdere activiteiten aanbieden om Park Borgerswold nog meer op de kaart te zetten.

Reactie toevoegen