Beleven,meeleven en doorleven

Lineke Strijker en Bertha Bodewits uit Meeden doen mee aan het evenement. Samenloop voor Hoop, waar zij samen met zus Janny Orsel aan mee ga doen. De dames hebben alle drie in hun directe omgeving met de ziekte kanker te maken gehad. Ja, wie eigenlijk niet. Daarom gaan zij zich inzetten om geld in te zamelen voor het KWF. Dit gaan ze doen door mee te lopen met de Samenloop voor Hoop in Pekela.
Samenloop voor Hoop is 24 uur lang een teamestafette lopen met een (informatie) markt, optredende artiesten en ander amusement. “Wij gaan hier met een team mensen meelopen en hebben de naam Ratjetoe bedacht, omdat we mensen overal weg hebben.” ’s Avonds is er een kaarsenceremonie, hiervoor worden er kaarsenzakken verkocht voor 5 euro per stuk. Deze komen op de route te staan en worden dan aangestoken.
“Je kunt deze bij ons kopen en dan thuis gaan versieren en er tekst op zetten voor iemand die jezelf hebt verloren aan deze ziekte of als steun en hoop voor iemand die nu strijdt tegen deze ziekte. Je levert ze dan ook weer bij ons in en dan zorgen wij ervoor dat ze op de route komen te staan. Om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen hebben we al verschillende acties gedaan. Er staat nog 1 actie op de agenda en dat is: 21 MEI AUTO’S WASSEN. DIT GEBEURT OP HET DORPSHUISPLEIN IN MEEDEN. VAN 9.30 TOT 15.30 UUR BENT U VAN HARTE WELKOM OM UW AUTO TE LATEN WASSEN. WE HOPEN OP UW KOMST ZODAT WE VEEL GELD KUNNEN INZAMELEN VOOR HET KWF SAMENLOOP VOOR HOOP.
We hopen dat jullie ons willen steunen, helpen bakken, kaarsenzak kopen of gewoon een donatie doen. Alles is van harte welkom. Wilt u/jij er nog iets meer van weten of is er nog iets niet duidelijk neem dan even contact met ons op.
Bertha, tel: 624053 of Lineke, tel: 627895.
Ook hebben wij een Facebookpagina. Zoek het op: Ratjetoe-samenloop voor hoop
Waar gaat dit alles gebeuren en wanneer: 18 en 19 JUNI van 15.00-15.00 uur in Nieuwe Pekela. In het burgemeester Boekhoven wandelpark. WIJ GAAN ERVOOR!!! U OOK?”.

Lineke Strijker en Bertha Bodewits.

Reactie toevoegen