Nieuwe notaris

Er kan voor de inwoners van de gemeente Menterwolde en omstreken beroep worden gedaan op een nieuwe notaris: mevrouw mr. E. (Lizette) de Poel-Mulder van Notariaat De Poel in Hoogezand. Mevrouw De Poel is opgegroeid in Zuidbroek en kent de dorpen behorende tot de gemeente Menterwolde dan ook goed. Na 4,5 jaar rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen te hebben gestudeerd, heeft zij op verschillende kantoren in de provincie Groningen en Drenthe gewerkt. Zij heeft inmiddels bijna 18 jaar ervaring in het notariaat. In juni 2013 is mevrouw De Poel komen werken bij Meijer & Broekema Notariaat in Hoogezand. 
Tot augustus 2012 had de gemeente Menterwolde een notaris in de persoon van de heer O.G. Meijer (als opvolger van notaris W.G. Rinsma). Notaris Meijer is verbonden geweest aan het kantoor Meijer & Broekema Notariaat, met vestigingen in Zuidbroek en Hoogezand.
Doordat er geen opvolger voor notaris Meijer is gekomen, zijn de akten en bijbehorende stukken (‘het protocol’) over-gegaan naar zijn compagnon, notaris Broekema-Baas in Hoogezand. Gezondheidsredenen hebben haar er helaas toe gedwongen haar werk als notaris in 2015 te beëindigen. 
In de persoon van Lizette de Poel-Mulder heeft zij een volwaardig opvolger gevonden. 
Dit betekent dat tot het protocol van notaris De Poel zowel de akten van notaris Broekema-Baas als haar voorganger - notaris Osinga -, notaris Meijer en Rinsma, behoren.
 
Notariaat De Poel is gevestigd in Hoogezand aan de Kerkstraat 148 (naast de Rabobank) met ruime parkeergelegenheid achter en tegenover het kantoor (tel. 0598-399 850).
Kunt u niet op kantoor in Hoogezand komen, dan is het ook mogelijk dat zij bij u thuis kan komen.
Verder is er iedere woensdag van 16.00 tot 17.00 uur een gratis inloopspreekuur. Op dit spreekuur zal er ook een advocaat aanwezig zijn, Helmantel Advocatuur, gevestigd te Sappemeer.

Reactie toevoegen