Kleintje feestweek in De Broeckhof

Zaterdag 20 februari 2016 is het zo ver! Dan komen Mooi Wark, Papa di Grazzi & Dj Jeroen Gras naar De Broeckhof in Zuidbroek! Beheerder van De Broeckhof Henk Busscher heeft er helemaal zin in! “Het kan bij Papa di Grazzi niet op. We gaan er een fantastisch feest van maken!
De mensen in Zuidbroek kunnen zaterdag volledig uit hun dak gaan.” Papa di Grazzi is een succesvolle coverband met een gouden recept. Een band met een spraakmakende zanger, twee fantastische zangeressen, superlenige sexy danseressen en top musici. Papa di Grazzi heeft het allemaal. En ze proberen er altijd een feestje van te maken. Zangeressen en zangers vuren in razend tempo liedjes op het publiek af. Tussen de liedjes door kleden ze zich ook nog eens om. Er zijn stapjes ingestudeerd en medleys lopen zonder pauze in elkaar over.
Ook zal de alom beruchte Rock & Roll band ‘Mooi Wark’ een spetterend optreden weggeven. Verder draait Dj Jeroen Gras een gevarieerde opzwepende mix waarin alle verschillende muziekstijlen voorbij komen o.a. House, Dance, Moombahton, Urban, Feest & zo nu en dan een Nederlandstalig nummer. Al met al lijkt het een fantastische avond te worden.
Waar is het feestje… in Zuidbroek op zaterdag 20 februari. Kaartjes zijn in de voorverkoop en aan de deur te verkrijgen bij De Broeckhof. Een feestje dat je niet mag missen; het gaat helemaal los in Zuidbroek! 

Reactie toevoegen