KERKHÖRNfietstocht voor de KERKHÖRN

Wij nodigen alle Zuidbroeksters uit om op zondag 29 juni tussen half twee en twee uur vanuit de Kerkhörn te starten met een fietstocht rondom Zuidbroek. De tocht wordt georganiseerd door een 5-tal mensen uit de protestantse gemeente Zuidbroek, maar is bedoeld voor iedereen uit Zuidbroek en (wijde) omgeving.
We hopen dat de jongste (mee)fietser jonger dan 29 maanden is en de oudste deelnemer al meer dan 29.000 maal is opgestaan. Het doel van deze tocht is 3-ledig. Allereerst is de sociale factor van groot belang, we willen er samen een gezellig gebeuren van maken waarbij we mogelijk nog oude vrienden zien of nieuwe maken.
Ook is een rit van 20 of 48 kilometer op de fiets een goede zaak voor onze gezondheid.
Het derde doel is om geld bijeen te brengen voor ons gebouw de Kerkhörn. We moeten de laatste financiële eindjes voor de renovatie nog aan elkaar knopen en daarom vragen we een klein bedrag inleggeld. Daarvoor krijgen jullie een mooie route aangeboden en onderweg een versnapering en een verrassing. Na afloop ben je van harte welkom in de Kerkhörn om bij een hapje en een drankje nog wat na te praten. We hopen op mooi weer en vragen jullie om massaal mee te komen fietsen en het door te vertellen: zegt het voort, zegt het…
Uitgenodigd door de “renovatie-fietsgroep”: Adri Adamse, Bert Stavenga, Henk Tammin-ga, Iwan Ramaker en Okko van der Poel.

Reactie toevoegen