Hartenkreet!

Naar aanleiding van een actie wat wij onlangs hebben gestart willen we jullie om hulp vragen. Het betreft onze vriend Marc Weisbeek uit Veendam. Hij is 25 jaar en geboren met een open ruggetje, in principe zit hij dus al zijn hele leven in een rolstoel en is hij beperkt.
Voor een paar jaar geleden heeft Marc zijn rijbewijs gehaald zodat hij ondanks zijn handicap auto kan rijden. Alles bestuurd hij dan ook met zijn handen. Deze auto is speciaal voor Marc aangepast door middel van een lift etc. Vanwege het feit dat Marc gehandicapt is, is het lastig voor hem om werk te vinden.
Onder het mom van werken en leren wordt er voor Marc een aangepaste auto beschikbaar gesteld van het UWV. Aangezien Marc nu bij huis zit, wil het UWV na 6 maanden zijn auto in beslag nemen. Dit gaat over twee weken plaatsvinden. Nu is er een mogelijkheid om deze auto over te kopen van de leasemaatschappij waar de UWV zaken mee doet. Dit bedraagt een geldbedrag van 8900 euro. Alleen dit geld heeft hij helaas niet.
We zijn een actie gestart om geld in te zamelen om zijn mobiliteit te behouden. Aangezien hij in een rolstoel zit, is dit al beperkt. We willen geld inzamelen door middel van donaties/sponsoring.
Een sponsoring zal plaatsvinden door middel van een logo wat gekocht en geplaatst kan worden op de auto. (Een logo van een bedrijf etc.)

Wie wil ons helpen?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Manon Oortwijn, Middenweg 78 in Veendam, tel. 06-13 88 16 84 marc@projopromotions.nl

Reactie toevoegen