Judo Ryu

Judoka's van Judo Ryu Muntendam in actie op het Internationale Veendammer judokampioenschap Afgelopen zaterdag stonden een aantal judoka's voor het eerst op een groot internationaal toernooi. Mike Verkleij en Milou Venema begonnen goed, door de eerste partij direct winnend af te sluiten. Mike maakte in de 2e partij een fout waardoor de partij uiteindelijk verloren werd. De 3e partij ging kansloos verloren, waardoor een prijs niet meer haalbaar was. Voor Milou zat er nog wel een kans in, helaas werd met 2 winst partijen en 2 verlies partijen net niet de finales gehaald. Voor de ervaren Rik Fissering werd het op papier zwaar, met meteen in het nieuwe seizoen in een hogere gewichtsklasse uit te komen met sterke tegenstanders. Verschillende technieken zorgden voor de winst, zodat uiteindelijk verrassend de finale gehaald werd. Uiteindelijk wis Rik een keurige 2e plaats te halen.
Ook Milan de Klein wist zich keurig in een zeer zware poule te weren. Veel favorieten gingen onderuit. Uiteindelijk zorgden 2 Deense tegenstander voor 2 verlies partijen.  Een keurige 3e plaats voor Milan.
 
De ervaring miste nog bij Robin Verkleij, Kevin Wubs en Julian Grave om in dit sterk deelnemers veld een partij winnend af te sluiten.
 

Reactie toevoegen