Start van cursussen/trainingen Fysiotherapie Menterwolde

De zomer is voorbij en de herfst/winter staan weer voor de deur. Heeft u goede voornemens om meer te gaan bewegen in het najaar, dan biedt Fysiotherapie Menterwolde u verschillende bewegingsmogelijkheden aan om uw doel te halen. 
  
AQUA-fysio en AQUA-fit (sporten op muziek)
Bewegen/sporten in water van 29 graden (zwembad ‘D.G. van den Noortbad’ in Muntendam), onder begeleiding van een fysiotherapeut / sportinstructrice. De maximale groepsgrootte is 15 personen.
FIT-totaal
Sporten, op muziek, onder begeleiding van een sportinstructrice (in trainingszaal ‘De Rotonde’ in Zuidbroek). Het hele lichaam komt aan bod; er wordt gebruik gemaakt van oefenmateriaal. 
 
PLUS-fit
Trainen op abonnement; voor 65+, onder begeleiding van een sportinstructrice. Doel is om de kwaliteit van leven te vergroten, de valkans te verkleinen, plezier in bewegen te hebben en sociale contacten te onderhouden (trainingszaal Fysiotherapie Menterwolde in Munten- dam).
 
PRET-fysio:
Trainen op abonnement, onder begeleiding van een fysiotherapeut. U kunt ieder moment starten (trainingszalen Fysiotherapie Menterwolde in Zuidbroek en Muntendam).
 
Fitness: 
Trainen op abonnement, onder begeleiding van een sportinstructeur (trainingszaal Fysiotherapie Menterwolde in Muntendam). U kunt ieder moment starten.
 
Cursus Afvallen: 
2x Per week sporten onder begeleiding van een sportinstructeur en begeleiding van een gewichtsconsulente. Doel: gewicht verliezen door bewust te leren eten en een gezonde leefstijl aan te nemen (trainingszaal Fysiotherapie Menterwolde in Muntendam).
 
U ziet het: Bij Fysiotherapie Menterwolde zijn veel mogelijkheden om meer te gaan bewegen. Op de website kunt u nog meer informatie vinden: www.fysiotherapiementewolde.nl. 

Reactie toevoegen