Geniet van het oude ambacht

U kunt bij de Barbershops van Kapsalon Marcel terecht voor een klassieke scheerbeurt. Door te scheren zoals onze overgrootvaders het deden, klassiek met een open scheermes. Ervaar de heerlijke luxe van deze scheerbeurt. De heerlijk geurende en verzorgende productlijn van Proraso maken de belevenis compleet! Proraso draagt een enorme traditie met zich mee en is uit verschillende testen als beste product naar voren gekomen. De producten bevatten alleen de beste ingrediënten, en de fantastische en verfijnde geuren.
Geniet van het oude ambacht
Voor de ultieme klassieke scheerbeurt gebruik je een open scheermes. Vroeger lieten alle mannen zich met dit mes bij de kapper/barbier scheren. Tegenwoordig wint het scheren met open scheermes weer aan populariteit! Deze traditionele manier van scheren blijkt vooral voor mannen die snel last hebben van huidirritaties en ingegroeide haartjes, een uitstekende oplossing te zijn. Het scheren met open scheermes vereist een vaste hand, precisie en vooral geduld. Maar het zorgt uiteindelijk wel voor het beste en gladste scheerresultaat.
U wordt heerlijk ingezeept met shaving cream en een scheerkwast van dassenhaar  wat prettig aanvoelt op de huid en de huid ook masseert. Ook na het scheren wordt de huid gemasseerd met een heerlijk bijpassende geurende aftershave balsem en als afsluiter de cologne.
Het is echt even heerlijk genieten,
ervaar het zelf! Tevens is deze behandeling ook als kadobon te krijgen... een leuk cadeau om te geven en helemaal om het te krijgen!

Reactie toevoegen