NLdoet

NLdoet is een landelijk evenement waarmee lokaal vrijwilligerswerk wordt gepromoot en waarbij gemakkelijk kan worden aangesloten. Kom op zaterdag 11 maart in Cultuurwerkplaats BC47 te Borgercompagnie. Een dag onderhoudsklussen voor de enthousiaste vrijwilliger. Op 11 maart zijn er met medewerking van het Oranjefonds op diverse locaties ‘NL doet’ activiteiten. Vrijwilligers, van organisaties en individueel, helpen een maatschappelijk dan wel cultureel initiatief, mee aan een klus. Het kan hierbij gaan om een onderhoudsklus, opknapbeurt van een ruimte, tuin of gebouw etc. Doe weer mee met de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Stichting Cultuurwerkplaats BC47 te Borgercompagnie doet dit jaar ook mee.
De stichting gaat in de zomer aan de slag met theater – en muziekuitvoeringen, o.a. in de buitenlocaties. De tuinen zijn aan een flinke onderhoudsbeurt toe. De vrijwilligers van de stichting hadden zich geconcentreerd op de verbouwing binnen. Nu het voorjaar in beeld komt moet de club zich concentreren op de ruimte voor de buitenoptredens. Men kan wel wat hulp gebruiken.
Heb je zin om er bij te zijn. Meld je dan aan via info@metmeercultuur.nl of telefoon 06-29025092. Op de zaterdagochtend staat om half tien de koffie en thee klaar. Om tien uur gaat men aan de slag met het snoeiwerk, de houtwal en het tuinonderhoud. Gereedschap is aanwezig, maar een extra snoeischaar is welkom. Tegen half 1 is er een kleine soepmaaltijd en om half vier wordt afgesloten met een consumptie. Al met al niet ingewikkeld en heel gezellig.

Reactie toevoegen