Snertactie 5 mei comité

Na het succes van vorig jaar, vindt er ook dit jaar weer een Snertactie plaats tegenover de Spar In Noordbroek op zaterdag 28 januari. “We willen uiteraard, om de vijf jaar, de nationale Bevrijdingsdag groots vieren. Dit doen we o.a. door het organiseren van de welbekende optocht van versierde wagens door het dorp en een afsluitend feest. Daarnaast willen we meerdere acties houden om deze festiviteiten mogelijk te maken. Het afgelopen jaar hebben we een Cup-Cake-Cup wedstrijd georganiseerd, advocaat verkocht en ‘Raad het gewicht van de taart’ m.m.v. Sarena Solari georganiseerd op 5 mei.”
Het enthousiaste comité, bestaande uit Angela Huis, Cees van Wieringen, Hennie Dijkhuis, Janny van der Veen, Thomas Wolters, Ineke van der Poel en Jantien Lambeck, wil graag actief en zichtbaar zijn in het dorp. “We willen
iedereen uitnodigen om, tijdens het nuttigen van een kommetjes verse snert, een praatje te maken met het 5 mei comité Noordbroek’… en heeft u nog een goed idee voor ons, dan horen wij dat graag.” Snert ophalen in eigen pan kan ook! Dan graag vooraf intekenen, dit kan nog t/m woensdag 25 januari. Noteer uw naam + telefoonnummer op de intekenlijst bij de Spar, slagerij Nieland, Gockingaheem of de Noordsuythoeve, of laat het weten via email of een persoonlijk bericht.
“U bent van harte welkom, op 28 januari tussen 11.00 en 15.00 uur, bij onze snertkraam tegenover de Spar!”, 5 mei comité Noordbroek.

Reactie toevoegen