‘Extra Hulp op de Eerste Hulp’

Het decor staat. De operatiekamer is in gereedheid gebracht en ook de polikliniek is open. De doktersjassen zijn (nu nog) smetteloos wit, de stethoscoop nog altijd even koud en ook de verbanddozen liggen klaar voor gebruik. De laatste repetities zijn in volle gang. De spelers zijn er klaar voor. Toveroos speelt dit jaar het dolkomische stuk ‘Extra Hulp op de Eerste Hulp’. Echter, in dit stuk lijkt de hulp niet altijd uit de goede hoek te komen.
Dokter Hogebaum zoekt een vervanger, maar ziet, verstrooid als hij is, de verkeerde voor zijn opvolger aan. Deze Joop speelt echter maar al te graag mee. Waar is de echte dokter?
En wat zijn dat toch voor rare bezoekers in het ziekenhuis? Het lijkt dat zowel Nella, Rebecca als Roel voor hele andere redenen naar het ziekenhuis komen. Gelukkig beschikt het ziekenhuis over goede verpleging. Maar kunnen Joke en Annie de boel nog redden?
Benieuwd hoe dit stuk vol grappen en hilarische situaties afloopt? Kom dan naar één van de uitvoeringen; op 28 januari in De Broeckhof te Zuidbroek en op 4 februari in MFC De Noordsuythoeve te Noordbroek. De toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar op de volgende adressen: Drogisterij Wierenga te Noordbroek en Coop Supermarkt te Zuidbroek.We hopen u bij een van de uitvoeringen te zien!

Reactie toevoegen