Fit en gezond richting de Winter

WS Running & Bootcamp, Wouter van Riet en Gewichtsconsulente Miranda Westers slaan de handen ineen. Gezamenlijk bieden zij vanaf oktober “Fit en Plezier”. Gezond eten, leven en bewegen. We weten allemaal dat het goed voor ons is, niet alleen om af te vallen, maar ook om je lichaam fitter te maken en om lekker in je vel te zitten. Ben jij gemotiveerd om met je gezondheid aan de slag te gaan? WS Running & Bootcamp en Gewichtsconsulente Miranda Westers bieden je vanaf oktober: Fit en gezond richting de winter.
Fit en gezond richting de Winter
Heerlijk bewegen en daarnaast de juiste voeding en beweegadviezen.
Wat houdt het in? Een persoonlijk intakegesprek en voedingsadvies, 6 weegmomenten met evaluatie en 12 weken onbeperkt Bootcamp + 6 x Personal Training op zowel binnen als buitenlocaties.
Miranda Westers, gewichtsconsulente, neemt de intake en voedingsadviezen voor haar rekening en zal je gaan wegen en meten. Tijdens de weegmomenten evalueert zij met je hoe het gaat en geeft zij je de juiste handvaten voor verandering of verbetering. Doordat Miranda is aangesloten bij de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten is het mogelijk dat de advieskosten (gedeeltelijk) via je zorg-verzekering worden vergoed. Je kunt hiernaar informeren bij je verzekering.
Tijdens de Bootcamp-trainingen is er aandacht voor het verbeteren van je conditie, vetverbranding en vooral ook met plezier samen binnen en of buiten sporten. Je komt moe en zeer voldaan van een training thuis. Hierdoor verlies je wat kilo’s, maar je gaat je vooral ook fitter voelen. De bootcamp-lessen volg je gedurende 12 weken en de begeleiding van de Gewichtsconsulente kan eventueel in een iets langer traject doorlopen (in overleg met Miranda Westers).
 
Wil jij ook fit en gezond richting de winter? Geef je dan nu op! De start is op zondag 2 oktober 2016 om 10.00 uur vanaf Parkeerplaats kantoor WS Running Borgerswold naast het Steakhouse. 
Let op: Vol = Vol!
Opgave en/of vragen kan per e-mail: ws@wsrunning.nl of telefonisch tel: 0652502841 Wouter van Riet of tel: 0653533923 Miranda Westers
We zien je graag in oktober! 
 

Reactie toevoegen