13 Juli inspiratiebijeenkomst Koploperproject

Wilt u met uw bedrijf, samen met andere bedrijven, praktisch aan de slag met duurzaam ondernemen? Gemeenten Slochteren, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer bieden u de kans om mee te doen aan een koploperproject, een project waarmee u zelf kunt ervaren en laten zien dat duurzaam ondernemen niet alleen hoort en nodig is, maar ook lonend en boeiend kan zijn.
 
Het Koploperproject
De koploperprojecten zijn gestart in Friesland. Het resultaat van deze projecten is dat het project inmiddels is uitgegroeid tot een heel netwerk van zo’n 300 duurzame bedrijven en organisaties (gemeenten, zorgorganisaties, onderwijs) die gezamenlijk stappen zetten richting duurzaamheid en versterking van de regionale economie. Ook buiten Friesland slaat het concept aan en er zijn al Koploperprojecten gestart in Groningen. Uitgebreide informatie over de projecten is te vinden op de website: http://www.koploperproject-groningen.nl.
 
Inspiratiebijeenkomst Koploperproject 13 juli 2016
Heeft u interesse om met uw bedrijf of organisatie deel te nemen aan het koploperproject? Wilt u horen hoe bij andere bedrijven in de regio de deelname is bevallen? Graag nodigen we u uit voor een inspiratiebijeenkomst op woensdag-avond 13 juli, 19.30 uur in ‘De Heemtuin’ in Muntendam. Houd voor meer informatie over het programma de berichtgeving in de gaten.
Opgeven voor de bijeenkomst kan tot uiterlijk 6 juli via Loes Heeling, beleidsmedewerker economie, gemeente Hoogezand-Sappemeer: l.heeling@hoogezand-sappemeer.nl.

Reactie toevoegen