Opstapcursus SOS Muntendam

Gegarandeerd 5 km kunnen hardlopen na 11 weken training! Schroom niet en geef je nu op! Heb je ook het lentegevoel en ‘kriebels’ in de benen? Zin om te gaan hardlopen? Veel mensen beginnen op eigen houtje met hardlopen. Slechts een enkeling lukt het om dat vol te houden. Wij willen je begeleiden om verantwoord te gaan hardlopen. Middels 2 trainingen per week  leren onze, door de Atletiekunie gecertificeerde, trainers je hoe dat moet.
Op dinsdag 15 maart geeft SOS Muntendam in samenwerking met Fysiotherapie Menterwolde de aftrap voor de nieuwe opstapcursus. We starten om 18.30 uur met een kennismaking en nadere uitleg van de cursus in het gebouw van Fysiotherapie Menterwolde aan de Europaweg in Zuidbroek (Gezondheidscentrum). De kennismaking en uitleg duurt ca. 30 minuten. Aansluitend wordt de eerste training gegeven. De trainingen op dinsdag starten bij het Gezondheidscentrum in Zuidbroek en op donderdag bij de Sporthal Ruitershorn in Muntendam. Onze trainers begeleiden je om steeds langer achter elkaar te kunnen hardlopen. Tijdens de praktijktrainingen worden oefeningen afgewisseld met minutenloopjes die geleidelijk langer worden. Je zult verbaasd staan over de vorderingen die je maakt. Het doel is om na 11 weken een niveau te bereiken waarmee je, als je dat wilt, kunt instromen in de reguliere trainingen van SOS Muntendam op maandag-, woensdag-  en/of  vrijdagavond. We begeleiden je ook naar de Parkstadloop in Veendam (5 km).
 
Wij bieden de cursus aan voor € 35,-  inclusief:
- 11-weekse cursus, 2 trainingen per week op dinsdag- en donderdagavond, met evt. uitwijkmogelijkheid naar de vrijdagavond.
- 4  presentaties over verschillende onderwerpen, incl. kop koffie of thee. 
- gratis clubshirt van de vereniging. Je kunt vrijblijvend deelnemen aan de eerste twee trainingen op dinsdag 15 en donderdag 17 maart.
 
Aanmelden kan via Facebook, e-mail of de telefoonnummers die in de advertentie vermeld staan. 

Reactie toevoegen