Beste supermarkt van de provincie

Vrijdag 18 december jl. is bekend gemaakt dat Albert Heijn Autorama in Veendam door is naar de finale van de Supermarkt van het jaar verkiezing. Dit is een landelijke wedstrijd onder deelnemende supermarkten met verschillende nationale formules in heel Nederland. Naast dat zij door zijn naar de finale mogen zij zich ook de beste supermarkt noemen van de provincie Groningen.
Er deden nog 62 supermarkten mee in de tweede ronde van de winkelwedstrijd. Slechts 25 supermarkten mochten door naar de finale. Om te bepalen welke supermarkten er door mochten naar de finale is er een consumentenonderzoek uitgevoerd onder winkelend publiek en een vakjury langs geweest. De vakjury beoordeelt de winkel op verschillende aspecten zoals de winkelverzorging, klantvriendelijkheid en toegankelijkheid van de medewerkers. Ook hebben mystery shoppers de winkel bezocht.
Jan Haandrikman, de supermarktmanager van het filiaal in Veendam, is trots: “Ik ben ontzettend blij met dit resultaat en trots op mijn team. Ik wil iedereen bedanken voor hun fantastische inzet. En nu op naar de titel Supermarkt van het jaar”.
 
Supermarkt van het jaar
Door het behalen van de finale strijdt Albert Heijn Autorama nu, samen met 25 andere supermarkten, om de titel ‘Supermarkt van het jaar’. Op 19 maart 2016 wordt tijdens een award event de beste supermarkt van Nederland bekend gemaakt.
Bent u ook benieuwd naar de beste supermarkt van Groningen? Albert Heijn Autorama aan de Beneden Oosterdiep 165 is geopend op maandag tot en met zondag van 08.00 tot 22.00 uur.

Reactie toevoegen