Kom Kerstshoppen bij Maxima

Nog 1 week zijn we open voor minima die er met Kerst uit willen zien als een prinses. Ondanks de enorme toeloop vorige week (165 klanten op één dag) zijn er nog genoeg kerstoutfits, schoenen, sieraden en franje om u laten pieken, stralen en genieten. Dus kom, er zit vast iets leuks bij voor de vrouw/ man die het aan kan. En we mogen het u gratis aanbieden.
Geven is een feest voor iedereen. Voor u, als klant die maximaal mooi kan zijn, voor de kerstelfen van Maxima die maximale service kunnen bieden en voor al die gulle gevers die dit jaar nog één keer alles uit de kast hebben gehaald. Dat is het wonder van Maxima. Maxima krijgt steeds meer Vrienden die helpen bij het verlichten van armoede en het bevorderen van meedoen in de samenleving. Wij bedanken dan ook al die mensen, organisaties en bedrijven die een financiële bijdrage of spullen gaven. En we fe- liciteren ze met hun sociale hart. Dat zou iedereen moeten hebben.

18 December sluiten we af voor de winterstop, 19/20 december staan we op de Kerstmarkt in Veendam, om nieuwe Vrienden te maken.

Reactie toevoegen