Total Foot Care

Al weer een half jaar geleden is de praktijk verhuisd naar  het gezondheidscentrum aan de Steenstraat 10 in Veendam, waar  ook huisartsenpraktijk Trip & de Beijl, fysiotherapie Veendam en podoloog Datema zijn gevestigd.  Er is in dit half jaar al vaak gebruik gemaakt van de gezamenlijke kennis. Waardoor de klanten vaak een snellere en betere aansluiting hebben op de zorgvraag. 

Uitbreiding behandelingen bij Total Foot Care
“Ik volg met regelmaat cursussen en workshops om optimaal op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Bijvoorbeeld door het volgen van de cursus ‘De oncologische voet’,  ben ik beter op de hoogte van de risico’s waar de patiënten tijdens en na de behandelingen van kanker mee te maken krijgen,” vertelt Andrea.
Bij Total Foot Care kunt u terecht voor zowel een basisbehandeling als ook een gespecialiseerde behandeling. Een medisch pedicure is bevoegd om alle risicovoeten zoals onder andere de dia- betische en reumatische voet te behandelen. Andrea is gediplomeerd Medisch Pedicure en aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Wanneer u recht heeft op een eventuele vergoedingen, kan dit in veel gevallen via Total Foot Care gedeclareerd worden.
Het zetten van een nagelbeugel, om een ingroeiende nagel te voorkomen, is een van de technieken waar Andrea in is gespecialiseerd  Vaak lopen mensen  al jaren met pijn en terugkerende ontstekingen door een ingroeiende nagel rond. Zelfs een operatie aan de nagel geeft niet altijd het gewenste resultaat. Het is jammer dat de behandelmethode van het plaatsen van een beugel, niet bij veel mensen bekent is. “Ik boek er zeer goe-de resultaten mee”, vertelt Andrea. Net als bij een mondbeugel, zorgt een nagelbeugel voor een betere groeiwijze van, in dit geval, de nagel. Soms is een combinatie met het dragen van een orthese een prima methode om van het probleem af te komen.
Het maken van een orthese is een mooie mogelijkheid om langdurig een pijnlijke plek te ontlasten. En kan ook ingezet worden om een vervelende terugkerende likdoorn tussen de tenen drukvrij  te leggen, waardoor deze minder snel terug komt of zelfs helemaal wegblijft. 
 
Voeten APK
Nog geen kennis gemaakt met Total Foot Care? In de laatste 3 maanden van dit jaar kunt u een afspraak maken voor een gratis voeten APK. Hierbij worden de voeten gecontroleerd en zal er advies worden gegeven. Maakt u in combinatie met deze gratis voeten-APK een afspraak voor een basisbehandeling? Dan krijgt u 20% APK korting op de basisbehandeling.
Bezoek ook eens de website www.total-footcare.nl Meer weten? 

Reactie toevoegen