Total Foot Care gaat verhuizen

Al enige tijd weet men de pedicure praktijk Total Foot Care te vinden in Veendam. Total Foot Care is een Medisch Pedicure Praktijk. Bij een medisch pedicure kunt u terecht bij doorverwijzingen met betrekking tot het behandelen van de diabetische en reumatische voet maar natuurlijk ook  voor een basisbehandeling voor bv het verwijderen van eelt of likdoorn.  De gediplomeerd Medisch Pedicure en eigenaar Andrea Lanting is tevens bekwaam in het zetten van een nagelbeugel, om een ingroeiende nagel te voorkomen. Of voor het maken van een orthese, om bijvoorbeeld een vervelende likdoorn druk-vrij te leggen. In mei  volgt ze een cursus  de ‘oncologische voet’, waardoor ze zich ook specialiseert  in het verzorgen van de voeten van mensen met kanker en alle klachten die dit met zich mee brengen. 
Er is een nieuwe praktijkruimte gevonden in het gezondheidscentrum aan de Steenstraat in Veendam, waar zich on-der andere ook huisartsenpraktijk Trip & de Beijl, Fysiotherapie Veendam en Podoloog  Datema bevinden. Doordat er zoveel zorgverleners zich in hetzelfde gebouw bevinden betekent dit voor de klant, vaak snellere en betere zorgaansluiting op de klachten. “Ik ben zeer blij met deze samenwerking die hierdoor ontstaat”, aldus Andrea.
Op 10 april  was de officiële opening van de pedicure praktijk. U bent natuurlijk altijd van harte welkom om een kijkje te nemen in de nieuwe praktijkruimte. Voor u als (aankomend) klant is er een leuke openingsstunt, zie advertentie in dit blad. Total Foot Care heet u graag welkom!
 

Reactie toevoegen