Info over het Energielabel

Op donderdagavond 16 april houdt de coöperatieve vereniging Duurzaam Menterwolde, in het Multifunctioneel Centrum aan de Schoolstraat in Noordbroek, een openbare bijeenkomst met als thema ”Het energielabel, alles wat u weten wil”. Jos Leber, lid van de werkgroep duurzame energie van de dorpsvereniging Midwolde, vertelt over de Trias Energetica. Dit is een driestappenstrategie om energie te besparen. In het kort komt het hier op neer: 1. Beperk de energievraag. 2. Gebruik duurzame energie. 3. Indien nodig: gebruik fossiele brandstoffen zo efficiënt en zo schoon mogelijk.
De heer Maarten den Ouden van het bedrijf Ecocert komt ons voorlichten over de manier waarop een energiescan van een woning kan plaatsvinden. De Milieufederatie heeft hem bij ons aanbevolen. Het zuinig omspringen met energie is een bijzonder actueel thema. Of u nu vanuit milieuoverwegingen of uit financiële motieven wilt besparen op uw energieverbruik. Wat kan zo’n scan voor het energieverbruik opleveren en wat mag dat kosten ?
Hier kunt u al uw vragen kwijt over het energielabel. Duurzaam Menterwolde heeft voor leden van de coöperatie een speciale aanbieding.

Reactie toevoegen