Regelmatig vrijwilligersdag

In de aanloop naar de opening van het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum zijn vrijwilligers hard aan het werk om het station tentoonstellingsgereed te maken. Bij het station is iedere tweede en laatste zaterdag van de maand een klusdag. Tijdens deze dagen wordt er weer volop geklust om het station binnenkort te kunnen openen.
 
 
De aanwezige vrijwilligers worden tussen de middag standaard getrakteerd op een lunch, beschikbaar gesteld door de bakkers en de Coop. De afgelopen vrijwilligersdag was de lunch extra goed verzorgd. De vrijwilligers werden getrakteerd op broodjes kroket of frikandel, belangeloos aangeboden door Snackpoint De Koepel, net als tijdens de succesvolle dag NL Doet. Dankzij De Koepel kregen de vrijwilligers wat extra energie om weer hard aan de slag te gaan.
De eerstvolgende klusdag bij het station is op 28 juni. Lijkt het je wat om mee te helpen aan de realisatie van het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum? Kom dan gerust een langs.
Het museum opent dit jaar haar deuren. Inmiddels is de restauratie erg ver gevorderd. Veel vrijwilligers werken hard aan het klaarstomen van het museum voor de eerste expositie.

Reactie toevoegen