Herfst bij Groencentrum

Bij Groencentrum Freek van der Wal maken ze zich weer op voor de herfst. En bij de herfst moet je niet alleen maar denken aan afgevallen blad en uitgebloeide bloemen! Nee, ook in de herfst is er zoveel dat kleur geeft aan je tuin en terras. Veel planten bloeien door tot aan de eerste nachtvorst. Groenblijvende heesters en kleurrijke Heide geven je tuin ook in de herfst een gezellige aanblik. Voor advies kun je altijd terecht bij de medewerkers van het Groencentrum of Freek zelf.
Herfst bij Groencentrum
Plantseizoen
Wanneer denkt u dat het de beste tijd is om bomen en hagen te planten? Velen zullen zeggen: “in het voorjaar”.  Maar dat is niet zo. Nú is het de tijd om te planten. Het grote voordeel ten op zicht van het voorjaar is namelijk dat de planten/bomen zich nu goed kunnen wortelen en vastzetten voordat de winter begint. In het voorjaar kan de boom/plant direct beginnen te groeien. De wortels staan al vast dus kan de plant zijn eigen water vinden. En dat scheelt heel veel water geven in het voorjaar! 
 
Bos- en haagplantsoen
Denk hierbij aan: meidoorn, hazelaar, krentenboom, els, berberis, kornoelje. Taxus, beuk, haagbeuk, coniferen. Een mooie plant als solitair of om een mooie afscheiding mee te maken. Geen kale houten schutting, maar een frisse groene haag. Bij Groencentrum Freek van der Wal is in het najaar het bos- en haagplantsoen volop verkrijgbaar. Het blad is er af en daardoor kunnen veel planten met kale wortel verkocht worden. Dit betekend dat er geen pot om zit, en dit scheelt in de kosten. 
 
Groencentrum
In Groencentrum Freek van der Wal is er jaarrond een groot aanbod aan tuinplanten. Gerelateerd aan de tijd van het jaar is er volop mogelijkheid om je hele tuin in te planten. Als u de afmetingen van uw tuin of border meeneemt dan is er bij ons professioneel advies om van uw tuin een plaatje te maken.
Kom ook gerust langs voor leuke cadeautjes. Volop keus in plantenbakjes; een grote mand  bij de voordeur of een mooi bakje op de tuintafel. Verder ook volop keus in regenmeters, thermometers, vogelvoer.
 
Gezelligheid in huis
Gaat u liever de tuin niet meer in? Dan is het tijd voor groen in huis. Voor kamerplanten bent u bij Groencentrum Freek van der Wal aan het juiste adres. Een ruim assortiment waar je altijd wel kan slagen. Van een kleine cactus tot aan een grote Ficus. Ook in hangplanten grote keus. En bij een kamerplant hoort natuurlijk een mooi pot. Volop keus in verschillende series. Grijs, wit, bruin, groen, taupe. Welke kleur past er in uw huis?
Kom gezellig eens langs bij Groencentrum Freek van der Wal, Damsterweg 22a in Siddeburen. De koffie en thee staan, net als de medewerkers, altijd voor u  klaar!

Reactie toevoegen