Feest ’t Hummelhof in teken van afscheid juffen

Vorige week woensdag vierden de kindjes van ‘t Hummelhof in Zuidbroek het 45-jarig bestaan van de Peuterspeelzaal. Op deze laatste schooldag werd er ook stil gestaan bij het afscheid van de juffen Hennie Dolsma (Noordbroek; na 23 jaar) en Dineke van der Poel (Zuidbroek; na 28 jaar).
’s Ochtends werden beide juffen opgehaald door een arrestantenbus van de Politie. Het feest kon niet beginnen omdat er twee 'grote boeven'  rondliepen. Dit kon pas nadat beide 'boeven' met zwaailicht waren aangekomen. Nadat dit misverstand uit de wereld was geholpen werden beide juffen onthaald door alle leerlingen van obs De Tandem en zij moesten lopen door een ereboog gevormd door de 'kleine boefjes' en ouders van ’t Hummelhof.
Hierna ontvangst met limonade, koffie, thee en gebak, een groot springkussen, ijsjes, patat, cadeautjes. Een voorstelling van Poppentheater “Peterselie”  maakte het feest voor de kindjes en het afscheid van de juffen compleet. Uiteindelijk namen de kinderen afscheid van beide juffen en van de kindjes die na de vakantie naar de basisschool gaan.
 


’s Middags werden de juffen verrast met een receptie waarbij genodigden afscheid namen onder het genot van een hapje en een drankje.
De dag werd afgesloten met een barbecue, muziek en karoake samen met de collega’s.
 

Reactie toevoegen