Start zwemseizoen 2017

"De Kolck" Meeden met speciale 'kick-off'. Na maanden van voorbereidings- en vernieuwingswerkzaamheden in en rondom openluchtbad "De Kolck" kunnen de deuren weer worden geopend voor publiek. Op zaterdag, 29 april a.s. om 13.00 uur is het zover en al ondervinden we de laatste tijd behoorlijk wat last van regen en kou, de watertemperatuur zal de zwemlustigen niet weerhouden om een eerste duik te nemen.
Start zwemseizoen 2017
De vele vrijwilligers, die al sinds 2013 vol enthousiasme betrokken zijn bij het bad, verblijven alweer 'in de startblokken' om niet alleen de Meedenaren maar zeker ook zwemliefhebbers uit de omgeving te verwelkomen.
Vol trots concludeert Werkgroep De Kolck (onderdeel uitmakend van de Dorpsraadcoöperatie Meeden) dat overduidelijk is gebleken, dat dit fraai openluchtbad een belangrijke regionale recreatieve funktie heeft ontwikkeld, de bezoekersaantallen liegen er niet om.
Tegen aantrekkelijke toegangsprijzen kan er in Meeden worden gezwommen, de zonneweide biedt volop plaats aan zonaanbidders, en er is een ruim assortiment aan snoepgoed, ijs, frisdrankjes en warme snacks om relaxed een aantal uurtjes aldaar door te brengen.
Voor de jongsten zijn enkele leuke attracties in hun bad beschikbaar, de speelweide biedt voldoende mogelijkheden tot vertier, onderwijl kunnen de ouders/begeleiders een beschut plekje op het terras innemen.
Kortom … het geheel begint telkens meer een kompleet en prima uitgeruste locatie te worden.
Nieuwsgierig geworden?? Dan zien we u graag langskomen op de openingsdag.
Om de start van dit zwemseizoen een extra feestelijk tintje te geven zal de opening op muzikale wijze worden verricht; iedereen is van harte welkom om hiervan getuige te zijn. Deze eerste openingsmiddag zal entree-vrij zijn, terwijl iedereen een hapje en een drankje wordt aangeboden.
 

Reactie toevoegen