Dik doun in Beeres’ Toene

Op zondag 26 maart schudt de Beereshoeve in Noordbroek de winter definitief van zich af met een lekker lente-evenement ‘Dik Doun in Toene’. Van 14.00 tot 17.00 uur is het weer smullen bij Jos Beeres Wijnkoperij: wijnproeven, lekker ‘dikkedakken’ en culinaire verwennerij met kookdemonstraties op bijzondere buitenkooktoestellen zoals de beroemde Green Egg & OFYR bbq door een professionele bbq- specialist. Meedoen kan op reservering via www.josbeeres.nl/26maart.

Dik doun in Beeres’ Toene
Jos Beeres Wijnkoperij verhuisde eind 2014 van ‘Stad’ naar Noordbroek. Eigenaren Anouschka en Wietze Snaak hebben inmiddels hun stempel gezet aan de Zuiderstraat en het wijnbedrijf groeit uit tot een ‘lekkere bestemming’. Van wijn naar lekker eten is een kleine stap en inmiddels is de wijnwinkel uitgebreid met een professionele kookstudio, heeft het voorhuis van de statige boerderij een B&B met jeudeboule-baan en is het hele complex omgedoopt tot ‘Beereshoeve’.

In en om de Beereshoeve staan geregeld -culinaire- evenementen op de kalender, zoals ‘Lekker Noordbroek’ food truckfestival (eind mei), ‘Lekkere Buren’ asperge-wijnfestijn (weekends van april tot juli), kook- en wijnevenementen en meer, te vinden op de kalender van www.beereshoeve.nl

Reactie toevoegen