Beste Vergaderlocatie

Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek A7 is op 23 januari jl. door de Nationale Meetings Award uitgeroepen tot winnaar van de ‘Beste Vergaderlocatie 2016 - Regio Noord’. Business-to-business staat bij Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek A7 al jaren stevig op de kaart door haar ruime aanbod, service en dienstverlening.

Beste Vergaderlocatie

Van der Valk Zuidbroek is trots op het behalen van de titel ‘Beste vergaderlocatie 2016’ en wil dit delen met al haar -potentiële- relaties door middel van een gratis upgrade, zodat die kunnen profiteren van de ongekende mogelijkheden die de locatie te bieden heeft. Van der Valk Zuidbroek heeft meer dan 20 jaar gepassioneerde hospitality ervaring waarbij kwaliteit en gastvrijheid duidelijk in het DNA zit. Altijd 24/7 bereikbaar en met één telefoontje wordt alles geregeld, van de shuttleservice die uw gasten naar iedere gewenste locatie brengt, tot een all-in vergaderarrangement in één van de acht multifunctionele zalen. De laatste details aan de nieuwe boardrooms worden op dit moment afgewerkt. Door alle luxe voorzieningen zijn de boardrooms uitermate geschikt voor vergaderingen. Van der Valk Zuidbroek gaat voor u tot het uiterste, geen vraag is te gek.

Boek nu uw meeting of event bij de ‘Beste Vergaderlocatie 2016 - Regio Noord’ www.hotelzuid broek.nl/zalen en neem contact op met de salesafdeling!

Reactie toevoegen