Jubileum en vernieuwde dojo

De judoka’s van Judo Ryu Muntendam kunnen na ruim 25 jaar op de rood/groene matten gejudood te hebben, eindelijk genieten van een frisse opgeknapte dojo. In de kerstvakantie heeft het bestuur van de judovereniging de handen uit de mouwen gestoken en met wat hulp de dojo voorzien van een nieuw uiterlijk door middel van een laagje verf en vooral een nieuwe mat. Het resultaat mag er zijn! 
Jubileum en vernieuwde dojo
De vereniging haalt met hulp van vrijwilligers al vele jaren maandelijks het oud papier langs de straten van een gedeelte van Muntendam op
Zonder de opbrengsten van deze oud papier inzameling zou de opknapbeurt van de dojo financieel niet haalbaar geweest zijn. 
Het in gebruik nemen van de vernieuwde dojo valt samen met het 60-jarig bestaan van de club.
Om dit te vieren zal er medio juni een clubkampioenschap georganiseerd worden, gecombineerd met een leuke activiteit voor de leden en hun ouders. 
"Voor belangstellenden hebben we nu een leuke actie: één maand gratis judo!" Dit geldt voor kinderen en volwassenen. Voor informatie over de lestijden wordt verwezen naar de advertentie elders in dit blad. Uiteraard kunt u voor vragen of meer informatie contact opnemen met Judo Ryu Muntendam.
Bezoek ook eens onze facebookpagina.

Reactie toevoegen