Pilates Noordbroek

Heeft u vaak terugkerende rugklachten? Of heeft u nog niet de bewegingsvorm gevonden die bij u past? Misschien is Pilates iets voor u! Bij Pilates worden kracht, (romp)stabiliteit en lenigheid getraind op een ontspannen manier. Er wordt veel gebruik gemaakt van bewegen op de ademhaling. De oefeningen worden liggend, zittend of staand uitgevoerd op een mat. Ook wordt er regelmatig gebruik gemaakt van voorwerpen zoals een grote bal, een kleine bal of een elastiek. 
Iedereen kan meedoen aan Pilates: elke leeftijd, conditie en niveau. De oefeningen worden aangepast aan je eigen mogelijkheden/beperkingen en ervaring. De resultaten die pilates brengt zijn fitheid, verbeterde houding, kracht en balans, een grotere bewegingsvrijheid, lenigheid én een vermindering of stabilisering van lichamelijke klachten.  
Pilates wordt al jaren gegeven in de oefenzaal van Fysio-Noord aan de Zuiderstraat 60 te Noordbroek. Sinds september 2016 zijn de lessen in handen van Marjolein Vergeer, fysiotherapeut van beroep met ervaring in het geven van pilates. De lessen vinden plaats op maandag- en dinsdagavond. Het Pilates seizoen loopt van september t/m juli en bestaat uit 3 verschillende blokken. Wilt u eens komen kijken of een proefles meedoen? De eerste les is uiteraard gratis.

Reactie toevoegen