Zienswijzen indienen:

tegen Windpark N33, t/m 10 november 2016; voorbeeld zienswijze

Het ontwerp inpassingplan voor het Windpark N33 ligt tot en met 10 november 2016 ter inzage. Tijdens deze periode kunnen zienswijzen tegen het plan worden ingediend. Het plan voor het windpark wordt voor het grootste deel gerealiseerd in de gemeente Menterwolde en heeft een grote invloed op de dorpen en het landschap. De gemeente heeft grote bezwaren tegen deze plannen en gaat een zienswijze indienen.
Ook belanghebbenden kunnen een zienswijze indienen. En alleen als u een zienswijze hebt ingediend en als belanghebbende wordt aangemerkt, kunt u later beroep instellen bij de Raad van State, mocht u dat willen. Mocht u tegen het Windpark N33 zijn, dan is dit dus het moment om dat kenbaar te maken. Wij gaan er vooralsnog van uit dat inwoners van onze gemeente als belanghebbende worden beschouwd.

De zienswijze kan zowel digitaal als per post worden ingediend.
Digitaal via www.bureau-energieprojecten.nl onder ‘Windpark N33’, schriftelijk bij: Bureau Energieprojecten, Inspraakpunt Windpark N33, Postbus 248, 2250 AE Voorschoten. De zienswijze moet uiterlijk 10 november 2016 worden verzonden.

Een voorbeeld dat u kunt gebruiken
Een zienswijze opstellen kost tijd en soms is het lastig om de juiste woorden te vinden. De gemeente heeft een zienswijze gemaakt die inwoners en andere belanghebbenden kunnen gebruiken. U hoeft alleen de datum en uw naam en adres in te vullen en hem nog te ondertekenen. En u kunt desgewenst de zienswijze aanvullen met, of aanpassen aan, uw persoonlijke omstandigheden. De tekst kunt u downloaden op onze website www.menterwolde.nl, afhalen aan de balie van het gemeentehuis of bij één van de steunpunten. De stukken betreffende het windpark kunt u raadplegen op www.bureau-energieprojecten.nl. Daarnaast liggen de stukken ook op het gemeentehuis ter inzage.