WERK IN UITVOERING

Wegwerkzaamheden & stremmingen
 
Groot onderhoud Spoortunnel Zuidbroek
Eind week 41 start aannemersbedrijf Oosterhof Holman Infra met groot onderhoud aan de spoortunnel gelegen aan Achter de Wal in Zuidbroek. Hiervoor is het noodzakelijk om de spoortunnel af te sluiten voor autoverkeer van vrijdag 14 tot en met 24 oktober 2016. Op maandag 17 oktober 2016 wordt de oude asfalt laag verwijderd, vervolgens wordt in de dagen daarna de betonconstructie gerepareerd en geconserveerd. Vrijdag 21 oktober 2016 wordt de nieuwe asfalt laag aangebracht. 
 
Tijdens de asfalteringswerkzaamheden is de tunnel enkele uren volledig gestremd. Het fietsverkeer wordt door verkeersregelaars begeleid over de Muntendammerweg. De overige werkzaamheden worden uitgevoerd met een halve wegafzetting, zodat fietsers en voetgangers gebruik kunnen blijven maken van de onderdoorgang. 
Na voltooiing van bovengenoemde werkzaamheden wordt de betonconstructie voorzien van een nieuwe coating.
 
Het verkeer wordt door bebording omgeleid. Hoewel u mogelijk overlast van de werkzaamheden zult hebben vragen wij u om uw begrip en om uw rijsnelheid -nabij de werkzaamheden en op de opleidingsroutes- aan te passen.