Regiotoernooi Muntendam

Zaterdag 18 juni werd er een regiotoernooi gehouden. Ongeveer 75 judoka’s van Judo Ryu Muntendam, Tan Ren Jutsu, Woter Meijer en een paar kleine clubs uit Oost-Groningen kwamen hier op de wedstrijdmat. De judoka’s waren op gewicht en leeftijd ingedeeld in poules van 4 tot 7 judoka’s.
Van Judo Ryu Muntendam kwamen er 18 judoka’s op de mat. Sylvana Beumer stond prima te judoën maar moest in een paar tegenstanders haar meerdere erkennen. Een mooie 3e prijs voor haar. Aileen Wijnsema moest in de dezelfde poule genoegen nemen met een 4e prijs.
Merlijn Wijnen zat samen met Milou Venema in de poule. Ze hadden het beide zwaar met hun tegenstanders, uiteindelijk ging Merlijn er met de 3e prijs vandoor en Milou werd eervol 4e.
Charlena Beumer zat in een pittige poule. Ze moest veel judoën, won en verloor en mocht met de 4e prijs naar huis!
Jaron de Klein, Eric Feikens en Mike Verkleij zaten bij elkaar in een grote poule. Jaron ging driest van start, wist van clubgenoten Mike en Eric te winnen en werd 2e. Eric streed voor wat hij waard was en werd 3e. Mike moest genoegen nemen met een 4e prijs. Kasper Kamping was goed op dreef, verloor slechts 1 partij en werd 2e.
Roan de Vries is klein en dapper, hij verloor maar 1 wedstrijd en werd 2e. Robbin Verkleij zat bij Roan in de poule. Hij stond ook lekker te judoën en kreeg de 3e prijs. Lotte Schut stond haar vrouwtje, won en verloor en werd 2e! Patrick Hemmes deed ook weer mee, hij deed het goed en ging met de 3e prijs naar huis. Joyce Hesselink had het zwaar in haar poule. Ze vocht voor wat ze waard was en werd 4e. Damian Wijnsema stond voor het eerst op de wedstrijdmat. Het was even wennen maar dat deerde niet. Hij werd 4e. Ellen Fissering zat in een pittige poule. Ze bood goed tegenstand en ging met de 3e prijs naar huis. Milan de Klein zat bij Xaf Robbe in de poule. Milan wist alle wedstrijden met IPPON te winnen. Xaf won en verloor en werd 3e.

Reactie toevoegen