‘Oma is jarig!’ is groot succes

Toneelvereniging ‘De Deurdouwers’ heeft haar eerste en tweede uitvoering van 2016 al weer gehad. Afgelopen zaterdag en maandag was MFC De Noordsuythoeve het toneel van de voorstelling ‘Oma is jarig!’. 

In deze avondvullende komedie maakt u kennis met mevrouw van Dam. Ze woont in een verpleegtehuis dat 35 jaar bestaat. Dit jubileum moet natuurlijk gevierd worden. Helaas wordt de kantine verbouwd dus zal de kamer van mevrouw van Dam om worden gedoopt tot feestzaal. Mevrouw van Dam zit hier absoluut niet op te wachten. Ze is zelf namelijk ook jarig en als ze geen echte verjaardag krijgt, dan maar helemaal niet. Met man en macht probeert ze daarom iedereen buiten de deur te houden, maar of dat lukt… 
 
De tweemaal goed gevulde zaal reageerde heel enthousiast op de voorstelling. De vele lachsalvo’s waren voor de spelers een teken dat het stuk goed ontvangen werd. De spelers hebben ook hard gewerkt om het stuk goed in te studeren. Het is namelijk geen gemakkelijk stuk. De vele korte zinnen en gesprekken die door elkaar lopen, maakt het opvoeren er niet gemakkelijker op. Maar getuige de reacties en de goede sfeer in de zaal en op het podium, zijn De Deurdouwers er weer in geslaagd om een onvergetelijke avond voor u neer te zetten.
 
Wilt u dit nu allemaal ook nog meemaken? Dat kan; aanstaande zaterdag 30 januari wordt het stuk nog een keer opgevoerd in MFC De Noordsuythoeve. Kaarten zijn te koop bij Drogisterij Wierenga in Noordbroek en kosten slechts 4 euro. Komt allen en laat u verrassen door het enthousiasme van De Deurdouwers.   

Reactie toevoegen