Avontuurlijke jongerenreizen

Op 11 januari werd het nieuws bekend dat Simi Reizen opnieuw de award gewonnen heeft als beste reisaanbieder van jongerenreizen in heel Nederland! Deze prijs, die jaarlijks uitgereikt wordt door de website Reisgraag.nl is een echte publieksprijs en wordt aan de hand van ervaringen van reizigers bepaald. Met een gemiddelde score mag Simi Reizen zich opnieuw de beste jongeren reisaanbieder van Nederland noemen. 

Als kleine reisorganisatie is Simi Reizen gevestigd in het mooie Noordbroek waar in huis twee ruimtes omgebouwd zijn tot kantoor. Van hieruit worden alle jongerenreizen georganiseerd, bedacht en uitgewerkt. Met een groot team van enthousiaste reisleiders wordt jaarlijks gewerkt aan het organiseren van de beste reizen naar bijvoorbeeld Kroatië, Noorwegen, Frankrijk en Ierland, maar ook naar verschillende bestemmingen in de Verenigde Staten. 
 
De reisorganisatie bestaat inmiddels 5 jaar en alle boekingen worden online gedaan. Als kleine ondernemers werken Marlis en Robbert ten Kate inmiddels beiden fulltime voor het bedrijf en combineren de zorg voor hun zoontje van anderhalf jaar met het runnen van de beste jongeren reisorganisatie van Nederland. 
De voorbereidingen voor de zomervakantie zijn alweer in volle gang. De boekingen stromen alweer binnen voor de verschillende actieve en avontuurlijke vakanties in Europa en de Verenigde Staten. De meest populaire reizen, waaronder de strandvakantie Kroatië en de rondreizen door Ierland zitten naar verwachting binnen enkele maanden geheel vol. 
 
“Als kleine reisorganisatie is het natuurlijk fantastisch om vanuit een klein dorp in Oost-Groningen de gevestigde namen als GoGo tours en Beachmasters achter ons te laten”, laten Marlis en Robbert weten. 

Reactie toevoegen