Eerste Santa Run in Muntendam

Maar liefst 155 deelnemers stonden zaterdagavond om 17.00 uur aan de start van de eerste Santa Run in Muntendam. WS Running en Bootcamp had alles op alles gezet om het allemaal in kerstsfeer te laten plaatsvinden. En dat is meer dan gelukt!

De deelnemers waren er allemaal op voorbereid. Bijna iedereen was in kerstsfeer gekleed. Zelfs een lopende Kerstboom deed mee. “We organiseerden het dit jaar voor het eerst en gaan er zeker mee door. Ook gelet op de vele enthousiaste reacties van de deelnemers!”, reageerde Wouter van Riet, eigenaar van WS Running en Bootcamp, blij met dit geweldige succes. De loop had geen wedstrijdkarakter maar was puur recreatief van opzet. Meedoen was het motto! Van jong tot oud deed mee aan deze Santa Run. De leng-te van ieder rondje betrof 2 km. Het eerste rondje werd vanachter de tractor afgelegd, met daarop de Kerstman. Iedere deelnemer had een gekleurd lampje in zijn hand of haar, waardoor het nog meer een kleurrijk geheel werd. Het enige wedstrijdelement was het feit dat de jury zich uit moest spreken over de meest stemmige kerstkleding.

De opbrengst van deze run komt ten goede aan het KWF. “Graag wil ik alle vrijwilligers bedanken die deze Run tot een succes hebben gemaakt”, aldus Wouter van Riet.

Reactie toevoegen