Gezonde voeding en bewegen

De feestdagen staan voor de deur, veel gezelligheid en samen lekker eten en drinken. Maar, voor je het weet ook weer een enkele kilo’s lichaamsgewicht erbij. In het nieuwe jaar wil je daar graag meteen weer vanaf en heb je goede voornemens om volop te gaan bewegen en gezond te eten. Maar op welke wijze ga je dan bewegen en gezond eten en vooral, hoe houd je het vol? 
Wil je graag op een verantwoorde wijze werken aan je gezondheid en/of afvallen in gewicht? Dat kan bij mij, Miranda Westers uit Zuidbroek. Ik werk bewust niet op basis van crashdiëten die ervoor zorgen dat je binnen enkele weken vele kilo’s afvalt die er vervolgens ook zo weer bij komen. De kilo’s zijn er tenslotte ook niet in een korte tijd bij gekomen. Bij mij kun je kiezen voor een eenmalig voedingsadvies met daarnaast weegmomenten of je kiest voor het 12-weken pakket ‘Eet bewust, leef gezond’. Met dit pakket begeleid ik je gedurende 12 weken naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Je krijgt voedingsadviezen over wat je beter wel en niet kunt eten, dagmenu’s, en bewegingsadviezen. Het is ook mogelijk om de 12 contactmomenten over een langere periode te verspreiden. De mensen die ik al heb begeleid of nog steeds begeleid, ervaren het contact als zeer toegankelijk en prettig. Ze zien mij als de zogenoemde “stok achter de deur”, dus waarom zou je het niet ook proberen? Interesse of wil je graag nog wat meer informatie? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op voor een ken- nismakingsgesprek via telefoonnummer: 06-53533923 of kijk op mijn website: mirandawestersgewichtsconsulente.nl. 
 
Voeding en beweging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo is afvallen zonder bewegen lastig en leidt beweging zonder gezonde voeding zelden tot het gewenste resultaat. Kortom gezondheid, gewicht en bewegen gaan niet zonder elkaar. Doordat ik als zelfstandig gewichtsconsulente voedings- en bewe- gingsadviezen geef, maar ook in dienst ben als sportinstructrice bij sportvereniging Oosterbroek (SVO) weet ik mensen optimaal te stimuleren om lekker te komen bewegen tijdens de sportles Keep Fit Power bij SVO. Bewegen op muziek, werken aan de conditie en overgewicht tegengaan met spierversterkende oefeningen, aerobics, steps en bijvoorbeeld bodypower. De lessen die ik voor SVO geef zijn laagdrempelig, iedereen is er meer dan welkom. Keep Fit Power geef ik iedere woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur in Sporthal De Tandem in Zuidbroek en iedere vrijdagochtend van 8.45 tot 9.45 uur in het muziekgebouw De Sound of Music in Zuidbroek. Meer informatie vind je op www.svozuidbroek.nl. Tenslotte wil ik iedereen gezellige feestdagen en een gezond en sportief 2016 toewensen. 
 
Hartelijke groet, 
Miranda Westers
Gewichtsconsulente. 

Reactie toevoegen