Kinderspelweek Muntendam

Omdat de spelweek 45 jaar bestaat is er een 'VERRASSING'... Na vijf weken vakantie is het dan zover: de kinderspelweek in Muntendam. De spelweek bestaat dit jaar 45 jaar. Het is voor kinderen van de basisscholen uit Muntendam. Het beloofd weer een fantastische week te worden, boordevol activiteiten.
 
Maandag 10 augustus om 11.00 uur is de opening op het IJsbaanterrein aan de Zuiderstraat door ???; dit is nog een grote verrassing. Daarna een sponsorloop; de helft van de opbrengst is voor Jolan uit Noordbroek. Hij heeft de zeldzame ziekte neuroblastoom/kinderkanker. Jongens en meisjes probeer dus zoveel mogelijk sponsoren te krijgen. Het papier en het geld kun je 's morgens inleveren. Wij rekenen op jullie!
Verder kunnen de kinderen hutten gaan bouwen. Je moet zelf voor een hamer zorgen (voorzien van naam). Spijkers zijn aanwezig. Je kunt je 
's morgens ook opgeven voor: vissen, de fotogriezeltocht, sprookjesspeurtocht, slapen en de busdag naar Drouwenerzand (leeftijd 4 t/m 12 jaar). Hier zijn kosten aan verbonden en deze moeten bij opgave worden betaald. En verder kun je je nog opgeven voor de VERRASSING. Maandagmiddag kunnen er hutten worden gebouwd, er is Bootcamp en je kunt zandkastelen bouwen.
Dinsdag 11 augustus kun je 's morgens vanaf 10.00 uur hutten bouwen en op een auto tekenen. Ook is er matglijden. 's Middags vanaf 14.00 uur: vissen, hutten afbouwen en bingo.
Woensdag 12 augustus is de busdag naar Drouwenerzand. Vertrek om 9.15 uur vanaf de Ruitershornhal, terug 18.45 uur.  Leeftijd 4 t/m 12 jaar. Laat waardevolle dingen thuis, De Stichting Jeugdwerkgroep kan hier niet aansprakelijk voor worden gesteld. Neem eventueel nog een broodje mee.
Donderdag 13 augustus is er 's morgens vanaf 10.00 uur een rommelmarkt. Tussen de middag kun je brood bakken; drinken is aanwezig.
Donderdagmiddag is er kuipsteken, buikglijden, bekertjes water en ballonnen.Wil je ook bij het veld blijven slapen dan kun je om 16.00 uur je tent brengen. Mocht je niet in het bezit van een tent zijn, dan is er vast wel een oplossing. Om 17.00 uur wordt er gezamenlijk gegeten.
's Avonds om 18.30 uur is er een Sprookjestocht voor iedereen (we zijn nog op zoek naar begeleiding), Probeer zoveel mogelijk verkleed te komen. Daarna voor de kleintjes een verhaaltje en… naar bed. Zo gauw het donker is begint de fotogriezeltocht met opdrachten (hier is ook nog begeleiding voor nodig). Leeftijd vanaf groep 5 basisschool. Daarna mogen de kinderen nog even bij het kampvuur zitten en dan naar bed.
Vrijdag 14 augustus gezamenlijk eten, daarna de tenten afbreken en naar huis om te douchen. 's Middags om 13.00 uur kun je een kaartje ophalen voor een ballon. Om 14.00 uur worden de ballonnen opgelaten. De ballonnen die het verst wegkomen maken kans op een prijsje.
 
Omdat de spelweek 45 jaar bestaat is er een 'VERRASSING'...
Groep 1 t/m 4 vertrekt om 16.30 uur vanaf het IJsbaanterrein, ouders hierbij doe wij een beroep op u voor vervoer. Groep 5 t/m 8 vertrekt om 17.30 uur vanaf het IJsbaanterrein met de fiets. Voor tussen de middag moet jezelf een broodje meenemen, drinken is aanwezig.
 
Voor informatie kunt U bellen naar: Henny, tel.: 0598-623310 of Albert, tel.: 0598-621452/06-48311293.
Tot ziens bij de spelweek.

Reactie toevoegen