Feestweek 2015 te Meeden

Stichting Metmans Meeden kan terugkijken op een hele leuke geslaagde week. Na 10 jaar weer terug in het dorpshuis werd dit groots aangepakt met in totaal 12 activiteiten waar punten voor de wijk verdiend konden worden.
Tijdens de afsluitende feestavond van de feestweek in Meeden mocht wijk Badweg/Veensloot voor de 2e jaar op rij de wisselbokaal in ontvangst nemen. Met teamcaptains Ina Loots en Jense Feiken behaalde deze wijk de meeste punten bij de activiteiten de gehele week. Een goede tweede was team Vijverlaan gevolgd door Nieuwbouw 2.
De Aierlegger Award 2015, is gegaan naar Johan Mulder. Iemand die al jaren betrokken is bij, bijna alle, verenigingen welke zich vrijwillig inzet voor de Meedener gemeenschap. Stil, maar hard werkend op de achtergrond en vooral een man die staat voor wat hij beloofd. Hij zal nooit op de voorgrond treden. Secretaris van het DRC, zijn functie binnen het zwembad gebeuren waar hij op de achtergrond zorgt dat alle entreekaarten en abonnementen klaar staan (eigen ontwerp) en hij is ook actief is als vrijwilliger (gastheer). Penningmeester van de begrafenisvereniging, secretaris van de oranjecomité en hij heeft zitting in het 5 mei comité. Paasvuur wordt niet ontstoken zonder inzet van deze man. Hij staat altijd voor de jeugdsoos klaar om te helpen. Een stuwende kracht achter de jaarlijkse spooktocht in Meeden. Namens ons dorp zit hij ook in de werkgroep Windpark N33, vele uren vrije tijd heeft hij hierin gestoken om de belangen op dit terrein te dienen van ons dorp. Niets is hem te veel, zonder wanklank worden al deze werkzaamheden uitgevoerd.
Kortom, een man die al jaren prestaties van niveau levert, belangrijke zaken doet op de achtergrond maar zonder hem zouden velen niet zo kunnen excelleren in onze gemeenschap.
 
Stichting Metmans Meeden
Koos Beishuizen

Reactie toevoegen