Feestweek Meeden in volle gang

Afgelopen zaterdag is de jaarlijkse feestweek in Meeden geopend middels een spetterend optreden van de band Melrose. Zo’n 350 mensen hadden een uitermate leuke, gezellige avond. Zeer veel positieve geluiden mocht de organisatie in ontvangst nemen.
Op zondag had Metmans voor het eerst een activiteit, de traditionele fietstocht werd op vaderdag gereden. Een leuke route werd de deelnemers voorgeschoteld. In het kader van Meeden sportdorp zijn diverse verenigingen betrokken bij de organisatie van de activiteiten. Gymnastiekvereniging V.O.L.O. had afgelopen maandag de organisatie van het wijkvolleybal in handen. Ondanks de kille avond en de af en toe stevige wind hadden vijf wijken ieder twee teams op de been weten te krijgen.
Een leuke avond voor de wijkteams waarbij Vijverlaan A als eerste eindigde door in de finale Nieuwbouw III B te verslaan. De wedstrijd om plaats drie en vier werd een prooi voor Badweg/Veensloot B die Nieuwbouw II A achter zich liet.
Een pluim voor Gymnastiek Vereniging V.O.L.O. Dinsdag wordt er een loopevenement georganiseerd i.s.m. FullFitt. De woensdagmiddag is ingeruimd voor kinderen van de lagere schoolleeftijd.
Zwembad ‘De Kolck’ wordt het bruisend middelpunt. Er zal gezamenlijk door Metmans, Kidzzclub, kinderstraatspeeldag, het B.O.S. team en zwembadpersoneel een leuke speelmiddag worden georganiseerd. ’s Avonds wordt er eerst naar de voetbalwedstrijd Australië-Nederland op het scherm in de tent gekeken en aansluitend zal er door wijkteams touwtrekwedstrijden worden afgewerkt.
Donderdag staan er twee activiteiten op het programma, allereerst zal HC De Munte een viswedstrijd organiseren in de visvijver bij de feesttent en aansluitend kan er een kaartje worden gelegd onder begeleiding van de werkgroep van de VV Meeden. De vrijdagavond wordt door de voetbalvereniging Meeden georganiseerd.
Zaterdag wordt een zeer drukke dag,
’s middags zal er door 60 personen (6 teams á 10 personen) een Streetdance demonstratie worden verzorgd, gevolgd door een workshop. Beide onder vakkundige begeleiding van Gymnastiekvereniging V.O.L.O. Daarna zal er een spellenmiddag voor wijkteams worden georganiseerd door Metmans. De deelnemers zullen zich sowieso kunnen uitleven op een stormbaan. De feestweek 2014 zal ook weer net zoals het begint, muzikaal worden afgesloten met een feestavond op zaterdag 21 juni met muzikale medewerking van ‘Roots’66’. Tevens zal op deze avond de prijs voor het beste wijkteam 2014 worden uitgereikt en de befaamde ‘Aierlegger Award’ valt iemand of een vereniging/instelling ten deel.

Reactie toevoegen