Kerstmarkt op Landgoed Fraeylemaborg


Kom genieten van de kerstmarkt op Landgoed Fraeylemaborg te Slochteren. Ook dit jaar organiseert het landgoed een gezellige en sfeervolle kerstmarkt voor jong en oud. Op zaterdag 15 en zondag 16 december 2018 is het terrein van de Fraeylemaborg gevuld met meer dan 50 kramen, vuur, kerstbomen, lichtjes en demonstraties.

Kerstmarkt op Landgoed Fraeylemaborg

Onder het genot van een glaasje glühwein kijken hoe kinderen voorzichtig het ijs betreden, met daarbij op de achtergrond de welbekende kerstklassiekers.
Er hoeft van tevoren niet gegeten te worden. Het aanbod varieert van heerlijke soep en wafels tot kaasfondue en oliebollen. Ook dit jaar zal het schaatsen geheel gratis zijn, zelf schaatsen meenemen is niet nodig.

Met ijsbaan en diverse demonstraties

Het voorterrein van het landgoed is sfeervol versierd met kerstdecoraties en de grote kerstboom tussen Koetshuis en Schathuis trekt de aandacht. In de borg is de jaarlijkse Kerstpracht te bewonderen. Dit jaar zorgt bloemenhuis “Het meisje van Rustenburg” uit Hoogezand voor een optimale kerstsfeer in de vertrekken. Op creatieve wijze zijn kerstgroen, bloemen en ballen verwerkt, maar ook minder voor de hand liggende materialen. In een aantal kamers staan bovendien fraai gedecoreerde kerstbomen.  Het entreebewijs geeft ook toegang tot de Fraeylemaborg en de tentoonstelling in het Koetshuis, “Honderd jaar De Ploeg”.

Datum: 15 en 16 december 2018
Tijd: van 11.00 - 17.00 uur
Entree: € 5,00
Kinderen tot en met 12 jaar gratis

Reactie toevoegen