Hoogezand-Sappemeer

1e Nedmag Bramu Festiva

Muziek, jaarmarkt en kermis op de Zuiderkroon in Hoogezand tijdens het 1e Nedmag Bramu Festival.
Van  4 juli tot en met 6 juli organiseert  Buurtvereniging Woldwijck in samenwerking met St Skopje Harkstede het 1e Nedmag Bramu Festival. Alle dagen is er kermis vanaf 13 uur. Vrijdag 5 juli is er voor de kinderen “Kinderdisco”van 19 tot 20.30 uur.
Zaterdag 6 juli is een ware happening: 13-19 uur open podium met o.a Sister Feelgood, Robin Alberts, the Jeanneto's ( Rock & roll from the 60's) & de Skopje 70's 80's '90's Drive In Show.Aardbijenfestival in bibliotheek

Met je blote voeten in het gras en het geluid van zoemende bijen op de achtergrond een zoete, rode aardbei eten: het ultieme zomergevoel! Om iedereen zo’n gevoel te geven, organiseert Bibliotheek Hoogezand in samenwerking met Meinardi op donderdag 11 juli van 15.00 – 18.00 uur een zonnig Aardbijenfestival met zomerse activiteiten voor jong en oud.
 
Bijen
‘Aardbijenfestival’ is niet verkeerd gespeld, maar een bewust gekozen naam, want zonder bijen zouden er geen aardbeien zijn! Tijdens het festival is er daarom aandacht voor aardbeien én voor de bijen die de aardbeienplantjes elk jaar bestuiven.

Pagina's