Expositie Wilco van der Laan

Vanaf 22 juli tot en met 13 september 2019 organiseert Artos de expositie ‘’Natuur en Landschap Duurswold’’ van fotograaf Wilco van der Laan uit Slochteren in de Kunsthal van het voormalig gemeentehuis in Slochteren.
Expositie Wilco van der Laan
Geïnspireerd door de wereld en persoonlijke ervaringen heeft Wilco van der Laan vanaf in 2014 een diep gewortelde passie ontwikkeld voor natuurfotografie. Naast vogels en wildlife fotografeert hij landschappen maakt hij fotoreportages op locatie van o.a. gezinnen of bruiloften, waarbij hij de cultuur en natuur nadrukkelijk betrekt in de foto’s.

Geraakt door de schoonheid van de natuur wil hij hier iedereen van laten meegenieten. Met zijn fotografie heeft hij zich tot doel gesteld het sentiment in natuur, cultuur en architectuur bij mensen naar boven te halen en deze mooie momenten voor de toekomst vast te leggen.

Uit zijn portfolio zijn een aantal werken geselecteerd die de natuur en het landschap van het Duurswold laten zien. Voorbeelden hiervan zijn: Knoestige oude bruggetjes in het Slochterbos,  
het nieuw aangelegde Knuppelpad in ’t Roegwold, een meanderend afwateringskanaal en het uitgestrekte Schildmeer.  

De opening van de expositie is op vrijdag 19 juli van 16.00 tot 18.00 uur in de Kunsthal van  het voormalig gemeentehuis van Slochteren, Hoofdweg 10A, 9621 AL te Slochteren.
wilDaarna bent u in de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje de expositie te bekijken.

De Kunsthal van Artos aan de Hoofdweg 10A, 9621 AL in Slochteren  is open van maandag tot en met donderdag vanaf 09.00 uur tot en met 16,00 uur. Op vrijdag sluit de Kunsthal om 12.00 uur.

Reactie toevoegen