Voetstickers voor KaKa Kinderopvang

Op 22 en 23 juni 2019 loopt de Midden-Groningen samenleving 24 uur om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Het is de derde keer dat in Hoogezand de SamenLoop voor Hoop wordt gehouden.
SamenLoop voor Hoop Voetstickers voor KaKa Kinderopvang
In de aanloop naar de daadwerkelijke SamenLoop worden alle mogelijke acties gevoerd om geld in te zamelen. Één van die acties is de verkoop van de SamenLoop voor Hoop ‘Voetsticker’. Met het kopen en plakken van zo’n sticker op je raam, op je auto of waar ook maar kan ieder bedrijf of particulier laten zien dat ze de strijd tegen kanker steunen. Één voetsticker kost 25 euro.

KaKa kinderopvang gaf het goede voorbeeld en kocht maar liefst 16 voetstickers. Wij vragen aan directeur Renate Masselink waarom.

“Het is eigenlijk heel eenvoudig”, vertelt Renate Masselink. “Wij hebben in Midden-Groningen 16 kinderopvanglocaties en veel van onze medewerkers voelen zich betrokken bij dit doel. Net als overal hebben de meeste van onze medewerkers al wel eens met deze vreselijke ziekte van doen gehad. Heel dichtbij huis of iets verder weg. Ook is een aantal van onze medewerkers intensief betrokken bij de SamenLoop voor Hoop. Zij helpen mee met het organiseren en lopen mee in een team. Ook is er nog een ‘eigen’ team lopers van KaKa. Wij willen er als organisatie zijn voor onze medewerkers die zich op deze manier actief inzetten. Ook willen we op deze manier laten zien dat wij ons nauw betrokken voelen bij de mensen die de SamenLoop voor Hoop in Midden-Groningen organiseren. Dit kunnen we ook nog eens  vertalen in een concrete bijdrage door voor elk van onze locaties een voetsticker af te nemen.”  

Uit de reactie van Renate Masselink blijkt dat het mogelijk is je betrokkenheid bij de SamenLoop en het doel waarvoor die gehouden wordt zichtbaar te maken. Al voor 25 euro kan iedereen, particulier, bedrijf of instelling een bijdrage leveren en laten zien dat ze de strijd tegen kanker steunen.  Wil je ook een voetsticker, meld je dan bij de organisatie van de SamenLoop in Midden-Groningen via dit mailadres: midden-groningen@samenloopvoorhoop.nl

Reactie toevoegen