Koffie en een concert

Op 14 april, om 11.00 uur kunt u in de foyer van vanBeresteyn een bijzonder kopje koffie drinken: koffie en een concert. Symfonie-orkest Educa Symfonia zorgt voor een afwisselend concert met licht klassieke muziek en filmmuziek, onder andere L'Arlesienne Suite van Bizet, Pirates of the Caribbean van Klaus Badelt, In a Gentle Rain van Robert Smith, Andante & Allegro van Mozart. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de betekenis van de muziek, wat heeft de componist bedoeld met zijn compositie en hoe geeft het orkest daar vorm aan. Verder maak je kennis met de musici en hun instrumenten.
Koffiedrinken en genieten van een concert in foyer vanBeresteyn

De entree is € 5,--, inclusief het kopje koffie.
Reserveren: t 0598 634566 of mail naar   HYPERLINK "mailto:vanberesteyn@veendam.nl" vanberesteyn@veendam.nl of koop u kaartje aan de theaterkassa.

Educa Symfonia is opgericht door vanBeresteyn en het Veenkoloniaal Symfonie Orkest. Het orkest voert bijzondere projecten uit, zoals het begeleiden van popmuziek, geven van educatieve concerten voor kinderen en volwassenen.
Cultuurcentrum vanBeresteyn biedt publiek en musici op deze manier een prachtige muzikale ontmoeting!  

Datum:  14 april 2019 
Aanvang: 11.00 uur

Reserveren via  HYPERLINK "http://www.vanberesteyn.nl" www.vanberesteyn.nl, 0598-634566  of bij de theaterkassa, geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /   HYPERLINK "http://www.vanberesteyn.nl" www.vanberesteyn.nl

Reactie toevoegen