Brass meets Pop in de Koepelkerk

Op 26 januari om 20:00 geeft christelijke brassband Elad uit Muntendam een nieuwjaarsconcert in de Koepelkerk in Sappemeer. Medewerking wordt verleend door popkoor Funism uit Veendam. Een nieuw jaar, een nieuw geluid. Elad uit Muntendam start het nieuwe jaar met een fris nieuwjaarsconcert. Samen met popkoor Funism uit Veendam hoopt de brassband een mooie muzikale avond te verzorgen met voor elk wat wils.
Elad staat deze avond onder leiding van haar eigen dirigent Gosse Reijenga. Het orkest heeft een traditionele brassbandbezetting en komt uit in de vierde divisie. Recent nog behaalden zijn op het concours in Hoogeveen een mooie eerste prijs. Het orkest richt zich nadrukkelijk op de regio Midden-Groningen maar heeft ook leden van buiten deze gemeente.
Funism uit Veendam staat onder leiding van Ninke Ballema. Het koor bestaat uit 35 enthousiaste leden en zingt voornamelijk popliedjes die door de eigen dirigente worden gearrangeerd. Regelmatig geven ze uitverkochte concerten in de regio.
Voor iedereen die het nieuwe jaar ook muzikaal goed wil beginnen is dit een uitgelezen kans. Het concert vindt plaats op zaterdag 26 januari in De Koepelkerk te Sappemeer, Noorderstraat 169 en begint om 20:00 uur. De zaal is open om 19:30 uur. Kaarten à €7,50 zijn verkrijgbaar bij ABF Verzekeringen aan de Middenweg 174 in Muntendam, I-KOOK aan de Transportweg 10 in Veendam of via info@brassbandelad.nl. Actuele informatie over het concert vindt u op www.brassbandelad.nl.

Reactie toevoegen